Replica πιστά αντίγραφα ρολόγια.

Replica πιστά αντίγραφα ρολόγια.

Κάποιοι προτιμούν για καθημερινές ή και ιδιαίτερες στιγμές τα αντίγραφα ασφαλείας ορολογιών γιατί προσφέρουν αξεπέραστα οφέλη, χωρίς σε καμμία περίπτωση να προτιμούνται απο τα αυθεντικά ή να συνιστώνται προς αντικατάσταση αυτών. Χρησιμοποιούνται σε γυρίσματα ταινιών, σποτ,  θεατρικών έργων κλπ. όπου ένα αυθεντικό ρολόϊ δεν θα μπορούσε να είναι ασφαλές και θα είχε υψηλό κόστος σε σχέση με τη χρήση που θα είχε. Το ίδιο προτιμούν πχ παραγωγοί έργων για λήψεις σε σκηνές με κοσμήματα, αυτοκίνητα κλπ.

‘Ομως όλο και πιο πολλές είναι οι περιπτώσεις κλοπών σε ανύποπτες στιγμές. Στο δρόμο, στη δουλειά, ακόμα και στο σπίτι. Η αύξηση της εγκληματικότητας και κυρίως των κλοπών είναι ραγδαία. Εκτός απο τη διαφύλαξη της σωματικής μας ακεραιότητας που είναι υψίστης σημασίας, σημαντικότατο ρόλο παίζει η προστασία της πολύτιμης περιουσίας του καθενός.

Υπάρχουν πλέον για τον ίδιο λόγο, ακόμα και αντίγραφα συναγερμών ή καμερών, πχ εξωτερική σειρήνα συναγερμού με απλά ένα led να αναβοσβήνει, ή ακόμα και αντίγραφο κάμερας ασφαλείας με ένα φωτάκι λειτουργίας, τα οποία είναι αντίγραφα, σε χαμηλότατο κόστος, και η αγορά τους προτείνεται προς αποτροπή επίδοξων κλεφτών.

Επίσης περισσότερες συμβουλές και λύσεις για θέματα ασφάλειας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η απώλεια, ή η αίσθηση πως θα κλαπεί ή θα χάσουμε ένα πολύτιμο ρολόϊ που μας κόστισε χιλιάδες ευρώ είναι ένα άσχημο συμβάν. Φανταστείτε οικονομίες ετών που κάνατε για να αποκτήσετε το αγαπημένο σας πολύτιμο ρολόϊ να κάνουν «φτερά» σε λίγες στιγμές.

Μην ξεχνάτε πως πρώτα απ’ όλα προέχει η σωματική σας ασφάλεια και ακεραιότητα, καθώς και της οικογένειας και των προσώπων που είναι γύρω σας.  Μην προβάλετε αντίσταση σε έναν κλέφτη οπλισμένο ή μη. Δώστε του το αντίγραφο ασφαλείας αντί του αυθεντικού χωρίς να αντισταθείτε. Το κόστος απώλειας θα είναι μικρό αλλά το όφελος για σας τεράστιο.

Πώς θα μπορούσαμε να διαφυλάξουμε τα πολύτιμα ρολόγια μας απο το να κλαπούν ή να χαθούν, κάνοντας μας να χάσουμε πολύτιμα χρήματα που με τόσο κόπο αποκτήσατε; Η αντίσταση σε έναν αποφασισμένο ή και επίδοξο κλέφτη μπορεί να αποβεί μοιραία. Πώς μπορούμε λοιπόν να έχουμε τη λιγότερη δυνατή οικονομική και ψυχολογική απώλεια; Με ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Σχεδιασμένα με τρομερή λεπτομέρεια και σε προσιτό κόστος, χρειάζεται λεπτομερέστατη εξέταση στο εσωτερικό του μηχανισμού για να καταλάβει κάποιος πως δεν είναι το αυθεντικό.
Σε μια υποτιθέμενη ληστεία πόσο εύκολα θα δίνατε το πανάκριβο ρολόϊ σας; Πόση αντίσταση μπορεί να προβάλατε με κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα για να προστατέψετε το πολύτιμο σας ρολόϊ; Δυστυχώς, ενστικτωδώς τις πιο πολλές θα μπορούσατε να εμπλακείτε με έναν κακοποιό με άγνωστα αποτελέσματα.

Φορώντας ένα αντίγραφο ασφαλείας τις καθημερινές και το αυθεντικό στις πιο ιδιαίτερες κοινωνικές σας στιγμές, είναι μια απόλυτα ασφαλής λύση.

  • Τοποθετήστε ένα ρολόϊ αντίγραφο ασφαλείας στο κομοδίνο σας σε εμφανές μέρος. Αυτός που θέλει να το κλέψει σίγουρα θα νομίσει πως έκανε την τύχη του!
  • Βάλτε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε ένα συρτάρι, η σε κάποιο μέρος του χώρου σας σε κάποιο εμφανές σημείο. Αυτό πιθανότατα θα κάνει τον επίδοξο ελαφροχέρη να το αρπάξει και να εξαφανιστεί!
  • Δώστε αν σε κάποια ατυχή στιγμή βρεθείτε αντιμέτωποι με ληστή το αντίγραφο ασφαλείας χωρίς να προβάλετε αντίσταση και τεθείτε σε κίνδυνο. Η απώλεια θα είναι μηδαμινή και θα έχετε γλυτώσει απο οικονομικές και ψυχολογικές απώλειες και εντάσεις.
  • Αποθηκεύστε το αυθεντικό ρολόϊ σε θυρίδα, ή σε χρηματοκιβώτιο ή σε όποιο ασφαλές και απρόσιτο σημείο νομίζετε πως είναι ασφαλέστερα.

Σε κάθε μία απο τις παραπάνω περιπτώσεις θα βγείτε κερδισμένοι!

Μπορεί να αναρωτηθείτε όμως, αν κάποιος προσπαθήσει να πουλήσει σε κάποιον ένα τέτοιο αντίγραφο ασφαλείας για αυθεντικό, πως γίνεται μια τέτοια δόλια ενέργεια αντιληπτή;

  • Κατ’ αρχάς κάθε αυθεντικό ρολόϊ, συνοδεύεται απο την επίσημη εγγύηση της εκάστοτε αντιπροσωπείας.
  • Πάντα ελέγχουμε το ρολόϊ  απο άνθρωπο της προτιμησής μας, εξιδεικευμένο κατάστημα ή και εκτιμητή, όπου θα ανοίξει να δει τον μηχανισμό τον οποίο έχει το ρολόϊ.
  • Μια ιδιαίτερα χαμηλή τιμή για ένα ακριβό ρολόϊ θα πρέπει να μας προβληματίζει και να μας βάζει σε υποψίες.
  • Ποτέ μην αγοράσετε κάτι, σε καμμία απολύτως περίπτωση, αν δεν το έχει ελέγξει ειδικός εκτιμητής της αρεσκείας σας εξονυχιστικά και σας βεβαιώσει πως πράγματι, πρόκειται για αυθεντικό.
  • Κάντε ταυτοποίηση των κωδικών και μοντέλου του εγγράφου εγγύησης με το ρολόϊ. Αν δε συνοδεύεται απο τέτοιο έγγραφο, κάντε διασταύρωση μαζί με τον πωλητή, στην αντιπροσωπεία πως οι κωδικοί του ρολογιού, δεν είναι καταχωρημένοι σε λίστα κλαπέντων ή απωλεσθέντων.